Expedieri și returnări

Expedierea coletului dumneavoastră

Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 1-3 zile lucrătoare. Termenul de livrare se referă la comenzile pentru care a fost aleasa plata ramburs. Pentru metodele de plata prin transfer bancar sau ordin de plată, termenul de livrare se calculează de la data confirmarii plații.

Costul de livrare pentru comenzile efectuate pe www.vectortex.ro este de 20 lei (fără TVA) cumpărături cu valoare mai mica de 400 lei (fără TVA) iar pentru cumpărături cu valoare mai mare de 401 lei (fără TVA) transportul este gratuit. Costurile de transport sunt valabile pe teritoriul Romaniei în aria de acoperire a firmei de curierat.

Costul livrării include costul procesării și ambalării. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.
Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Crează un cont