1. Termeni și definiții

TEMPLAR SAFETY SRL este societatea care administreaza domeniul www.vectortex.ro numit in continuare „SITE”. TEMPLAR SAFETY SRL denumita in continuare „VECTORTEX” inregistrata in baza legii romane, cu sediul in Rosiori de Vede, Str. Ion Luca Caragiale, nr.10, jud. Teleorman, avand codul de inregistrare fiscala RO25474212, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Teleorman, sub numarul J34/242/2009.

In cuprinsul acestui SITE, urmatorii termeni vor insemna:

1.1 UTILIZATOR - orice persoana fizica, juridica sau entitate care acceseaza si vizualizeaza continutul www.vectortex.ro.

1.2 CLIENT/CUMPARATOR - orice persoana juridica sau entitate care isi face cont si efectueaza o comanda pe SITE www.vectortex.ro.

1.3 PRODUSE - orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA care urmeaza sa fie furnizate de catre VECTORTEX, CLIENTULUI CA URMARE A INCHEIERII CONTRACTULUI.

1.4 COMANDA - document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre CUMPARATOR si VECTORTEX prin care cumparatorul transmite prin intermediul SITE-ULUI, intentia de a achizitiona produse de pe acesta.

1.5 CONTRACT - este incheiat la distanta intre CUMPARATOR si VECTORTEX, ca urmare a unei comenzi valide plasate pe SITE-UL VECTORTEX de catre CLIENT.

1.6 SPECIFICATII - reprezinta toate descrierile si caracteristicile produselor vandute de VECTORTEX.

2.Politica de vanzare online

SITE-ul este destinat exclusiv persoaneleor juridice.

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR afisate pe SITE (imagini, texte, pictograme,etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea VECTORTEX, acestea fiind afisate cu titlu de prezentare. Preturile afisate pe SITE sunt exprimate in lei si nu includ TVA.

Preturile pot fi modificate de catre VECTORTEX in orice moment fara o instintare anterioara.

Ofertele si promotiile afisate pe site sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

CLIENTUL poate efectua COMENZI pe SITE prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA selectand una dintre metodele de plata indicate expres. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, nici rezervarea automata a produsului.

Prin finalizarea comenzii CUMPARATORUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, coplete si adevarate la data plasarii comenzii. Dupa finalizarea comenzii CUMPARATORUL este de acord ca poate fi contactat de catre VECTORTEX prin orice mijloc disponibil si in orice situatie in care acesta considera ca este necesara contactarea cumparatorului.

In cazul in care un produs sau serviciu comandat de CUMPARATOR, nu poate fi livrat de catre VECTORTEX, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt(dupa caz va restitui suma platita de catre CLIENT), fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta, comanda poate fi anulata. Clientul poate mentine comanda, daca accepta expres noi termeni.

Prin finalizarea unei COMENZI nu se considera contract incheiat intre vanzator si cumparator. Contractul se considera incheiat intre VECTORTEX si cumparator in momentul primirii de catre CUMPARATOR de la VANZATOR notificare scrisa prin email sau sms cu privire la validarea si expedierea comenzii.

3. Metode de plată

3.1 Numerar la livrare

Plata va fi facuta in lei conform pretului final al contractului (acceptat de CUMPARATOR) catre comisionarul care efectueaza livrarea. Potrivit legislatiei in vigoare, plata cu numerar la livrare nu este disponibila pentru sume mai mari de 5000 lei TVA inclus, pentru persoane juridice. VANZATORUL isi pastreaza dreptul de a solicita avans pentru comenzile ce depasesc 2000 (TVA inclus).

3.2 Transfer Bancar / Ordin de plata

Plata prin transfer bancar sau ordin de plata se face numai pe baza facturii proforma emisa de TEMPLAR SAFETY SRL trimisa pe email si comunicata telefonic de catre un consultant. Pentru platile prin transfer bancar/ordin de plata, procesarea comenzilor se va face doar dupa confirmarea creditarii contului bancar al TEMPLAR SAFETY SRL cu suma totala.

4. Metode de livrare

4.1 Livrarea se face la adresa definita de CLIENT in formularul de comanda, utilizand firme de curierat rapid sau mijloace propri. In cazul in care VECTORTEX nu poate efectua livrarea din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa clientul despre aceasta situatie si poate livra clientului un produs similar cu acelas pret numai dupa informarea si acordul clientului.

4.2 Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de patru zile lucratoare. Termenul de livrare se refera la comenzile pentru care a fost aleasa plata ramburs. Pentru metodele de plata prin transfer bancar sau ordin de plata, termenul de livrare se calculeaza de la data confirmarii platii. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare VECTORTEX va anunta cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizarea livrarii. Daca VANZATORUL primeste informatii eronate legate de facturarea, livrarea produselor sau a respingerii de catre banca a tranzactiei efectuata de client, VECTORTEX isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere incalcarea contractului.

4.3 Costul de livrare pentru comenzile efectuate pe www.vectortex.ro este de 20 lei (fără TVA) pentru cumparaturi cu valoare mai mica de 400 lei (fără TVA) iar pentru cumparaturi cu valoare mai mare de 400 lei (fără TVA) transportul este gratuit. Costurile de transport sunt valabile pe teritoriul Romaniei in aria de acoperire a firmei de curierat.

Dataliile de livrare a produselor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul de ilivrare, nu constituie o obligatie contractuala din partea VECTORTEX, fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune sau despagubiri. Propietatea asupra produselor va fi transferata la livrare dupa efectuarea platii din partea clientului si semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de echipa VECTORTEX.

5. Politica de retragere (dreptul de retragere)

Potrivit legislatiei in viguare, CUMPARATORUL persoana juridica nu isi poate exercita dreptul de retragere din contract in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produselor.

Crează un cont