Serigrafie și transfer serigrafic realizate de experți

De ce sa aleg serigrafia?

Dacă sunteți în căutarea unei imprimări de înaltă calitate care să reziste spălare după spălare, atunci serigrafia este alegerea pentru dvs. DTG și alte alternative digitale nu se pot compara când vine vorba de durabilitate în timp. Cu modele pline de culoare și imprimeuri de înaltă calitate care vor dura ani de zile, articolele de îmbrăcăminte serigrafiate vor deveni noile tricouri ale clienților tăi.

Imprimare fară limite cu VECTORTEX - Imprimați într-o varietate de culori și locații pentru a crea o îmbrăcăminte imprimată cu adevărat unică, care să scoată în evidență stilul mărcii dvs.

Oferim servcii de personalizare prin serigrafie, transfer serigrafic sau broderie pentru o gama variată de tricouri, hanoraceechipamente de lucru și veste reflectorizante, personalizate în cel mai mic detaliu în atelierul nostru.

Prețurile sunt pe poziție și se bazează pe numărul de culori din design. Atunci când imprimăm pe articole de îmbrăcăminte colorate, este posibil să fie nevoie să adăugăm o bază albă, astfel încât aceasta ar adăuga o culoare suplimentară de imprimare designului/logo-ului dumneavoastră. Configurarea (pregătirea sitei) este taxată cu 89 RON per culoare sau proiect în funcție de complexitate și număr de culori. Toate prețurile sunt fără TVA. Puteți utiliza tabelul de prețuri de mai jos pentru a calcula costul de imprimare, dar vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă completă bazată pe piesa de îmbrăcăminte aleasă.

dimensiune personalizare 10x10cm
(1c, 2c, 3c, 4c reprezintă numarul de culori inscripționate. Pentru personalizare în mai multe culori sau un nr. de bucăți mai mare, așteptăm cerea ta aici)

Nr.buc

1c

2c

3c

4c

pregătitre

sită

<50 2.4 3.2 3.6 4.4 89
51-100 2.2 2.9 3.4 3.9 89
101-200 1.9 2.4 2.9 3.4 gratuit
201-300 1.7 2.3 2.7 3.2 gratuit

dimensiune personalizare 20x30cm (1c, 2c, 3c, 4c reprezintă numarul de culori inscripționate. Pentru personalizare în mai multe culori sau un nr. de bucăți mai mare, așteptăm cerea ta aici)

Nr.buc

1c2c3c4c

pregătitre

sită

<50 2.9 3.7 4.1 4.9 89
51-100 2.7 3.4 3.9 4.4 89
101-200 2.4 2.9 3.4 3.9 gratuit
201-300 2.2 2.3 3.2 3.6 gratuit

Prețurile sunt exprimate în Lei și nu includ TVA.

Broderie - Îmbrăcăminte personalizată brodată realizată rapid

De ce VECTORTEX pentru nevoile de broderie personalizată de calitate?

Pentru că îmbrăcămintea personalizată, livrarea rapidă, prețurile, calitatea și dragostea pe care le punem în fiecare produs este specialitatea noastră. Echipa noastră de experți în broderie face eforturi suplimentare pentru a se asigura că îmbrăcămintea dvs. brodată arată uimitor!

Îl putem broda? Găsiți o opțiune potrivită pentru marca dvs. Fie că este vorba de un logo brodat pe o șapcă sau de o literă pe o jachetă, broderia personalizată este o modalitate excelentă de a te deosebi de mulțime. Oferim servcii de personalizare prin serigrafie, transfer serigrafic sau broderie pentru o gama variată de tricouri, tricouri polo, hanorace, îmbrăcăminte de lucru și veste reflectorizante, personalizate în cel mai mic detaliu în atelierul nostru.

Pesonalizează-te astăzi!

Alegeți din gama noastră extinsă de produse, cerneluri și opțiuni de finisare și dezvoltați produse de înaltă calitate care sunt perfecte pentru brandul și compania dvs.

Obține acum ofertă pentru proiectul tău

Crează un cont