Lista de produse dupa marca Roly

Brandul nostru Roly, este unul dintre cele mai recunoscute branduri de pe piața europeană din sectorul textilelor promoționale. Doar o marcă excelentă care a fost construită în acel moment, care caută cele mai bune modele și cele mai potrivite materiale, se poate baza pe loialitatea clienților noștri.

Roly oferă o combinație de valori, sentimente și atitudini care depășesc convenționalul, oferind o mare varietate de țesături, modele, culori și angajamentul nostru de a satisface nevoile clienților noștri.

Colecții:

CASUAL SUMMER: Colecție compusă din produse din sezonul estival precum tricouri polotricouri de bază și veste.

CASUAL WINTER: Produse din sezonul de iarnă, cum ar fi tricouri cu mânecă lungă și tricouri polo, hanorace, hanorace și haine de iarnă (fleece, softshells, parka).

SPORT: Produse cu design și confecții specifice pentru sport precum tricouri tehnice, seturi sport, pantaloni scurți, costume de baie, genți sport, mingi de fotbal, tricouri termice etc.

WORKWEAR: Colecție de îmbrăcăminte de lucru, pantaloni de lucru, pantaloni scurți, cămăși etc.

SCOALA: Sectiunea de uniformizare scolara alcatuita din fuste, salopete, treninguri, pantaloni de trening si alte sugestii etc.

ACCESORII: șepci, eșarfe, șorțuri etc.

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-16 din 19 produs(e)

Filtre active

Tricou clasic DOGO PREMIUM

CA6502-a
Tricou cu mânecă scurtă, la baza gâtului cu 4 straturi și bandă întărită pentru acoperirea cusăturii la guler și umeri. 100% bumbac, single jersey...

Hanorac bărbați TELENO

SU1117
Hanorac din bumbac cu un design clasic. Guler, manșete și talie în canalé 1x1. Bandă întărită pentru acoperirea cusăturii la guler.

Tricou polo STAR (PO6638)

PO6638
Tricou polo de bărbat cu mânecă scurtă. Bandă întărită pentru acoperirea cusăturii la guler. Guler și manșete canelate. Cusături laterale. Fantă...

Hanorac unisex Capucha

SU1087
Hanorac cu glugă, cu buzunar tip marsupiu și șnur reglabil. Manșete și talie canelate 1x1 cu elastan. Modelul de copii este fără șnur.

Crează un cont